Leczenie wad wzroku
Forum
|
Wada wzroku u dziecka (Stasia155) |
|
|
ja również nie zauwazyłam zeby Gosia miała problem ze wzrokiem,poprostu poszlismy na kolejna wizytę do okulisty i wyszła nam wada..... komputerowe badanie..... myslę,ze jest precyzyjne....... (więcej...) |
|
|
Czy to może być zez? (Anna R.) |
|
|
okulista i to koniecznie, mówię ci to ja mama zezujacego dziecka - po diagnostyce okazało się że ma wadę wzroku. Lepiej dmuchac na zimne w takich sprawach (więcej...) |
|
|
Astygmatyzm... (oleńka 23) |
|
|
idz dziewczyno do okulisty lepiej ;). na astygnatyzm masz swietne okulary progresywne, ale wszystko zalezy od indywidualnego przypadku, pozdrawiam (więcej...) |
|
|
Zez od urodzenia (Darek) |
|
|
Moja kuzynka miala zeza w jednym oku. Jest juz po kilku operacjach tego oka i juz nie ma zeza. Teraz tylko nosi okulary z jakas specjalna siateczka naklejona na jednym szkle. (więcej...) |
|
|
laserowa korekcja wady wzroku (blanka) |
|
|
Witam serdecznie wszystkich :)
Jestem po laserowej korekcji oczu, którą zrobiłam w kwietniu 2010 r. Moja wada wynosiła - 10 dioptrii. Teraz widzę idealnie, choć zdaję sobie sprawę z tego, że przy takiej wadzie jaką miałam pozostanie mi pewnei o -0,5 dioptrii.
W każdym razie polecam zabieg na prawdę warto (więcej...) |
|
|
czy można laserowo wyleczyć astygmatyzm nadwzroczny? (Patka) |
|
|
W wieku 3 lat wykryto u mnie astygmatyzm nadwzroczny dodam, że jest to wada wrodzona. Dziś mam 28 lat i zastanawiam się czy moja wada wzroku jest możliwa do wyleczenia np. laserowo. Słyszałam, że można skorygować bardzo duże wady wzroku. Pliska o opinie (więcej...) |
|
|
Krótkowzroczność (Hubert ) |
|
|
Witam
Stwierdzono u mnie krótkowzroczność. Może ktoś z was słyszał o jakiejś metodzie leczenia tego schorzenia. (więcej...) |
|
|
jak zaobserwować wadę u dziecka (Kamila28) |
|
|
witaj,z tego co wiem wady wzroku dziedziczy sie na krzyz tzn matka-syn,ojciec-corka i odwrotnie...moja mala ma astygmatyzm po moim mezu..ale wybierz sie z synem dla spokoju do lekarza..pozdrawiam serdecznie. (więcej...) |
Dodaj nowy temat: